0,33
Denné menu
Cena denného menu: 4,30 €
Menu bez polievky: 4,10 €
Polievka z menu: 1,20 €
V prípade vypredania denného menu podávame náhradné menu do 14:00 hod.
Obedové menu Pondelok 18. 02. 2019 |
|
0,33l Hubová polievka so zeleninou |
|
|
|
A: 120g Kuraco – syrový špíz, 200g zemiaky |
4,30
|
|
|
B: 120g Jánošíkov bravčový guľáš, 180g ryža 1,7
|
4,30 |
|
C: 150g Brokolica dusená na masle so syrovou posýpkou, 200g zemiaky
|
4,30 |
|
|
|
Obedové menu Utorok 19. 02. 2019 |
|
0,33l Uhorková polievka
|
|
|
|
A: 220g Pečené kuracie stehno na gazdovský spôsob, 200g varené zemiaky
|
4,30
|
B: 120g Prírodný bravčový plátok na horčicovej omáčke, 4,30 200g tarhoňa
|
C: 350g Francúzske zemiaky, 30g kyslá uhorka 4,30
|
Obedové menu Streda 20. 02. 2019 |
|
0,33l Hráškový krém
|
|
|
|
A: 120g Kuracie grilované preliate farebnou syrovou omáčkou, toast, 150g varené zemiaky, zeleninový šalát
|
4,50
|
|
|
B: 120g Bravčové varené, chrenová omáčka, 120g knedlík
|
4,30 |
|
|
C: 350g Rezance s makom a maslom, 2dcl mlieko
|
4,30 |
|
|
Obedové menu Štvrtok 21. 02. 2019 |
|
0,33l Bravčová s cestovinou |
|
|
|
A: 120g Prírodný plnený kurací rezeň, 90g ryža, 100g zemiaky
|
4,30 |
|
|
B: 120g Bratislavský bravčový guľáš, 200g kolienka
|
4,30 |
|
|
C: 350g Špenátové halušky s nivovou omáčkou a šampiňónmi
|
4,30 |
|
|
Obedové menu Piatok 22. 02. 2019 |
|
0,33l Frankfurtská polievka |
|
|
|
A: 120g Restovaná hydinová pečeň, 1820g ryža
|
4,30 |
|
|
B: 120g Bravčový plátok na slaninovej omáčke, 200g pučené zemiaky |
4,30 |
|
|
C: 100g Vyprážaný syr, 200g varené zemiaky, 30g tatárska omáčka
|
4,30
|
|
|
|